Esihenkilöiden tukena

Loimun jäsenistä lähes neljännes työskentelee erilaisissa esihenkilötehtävissä keskijohdosta aina ylimpään johtoon saakka; esimerkiksi tiiminvetäjinä, ryhmäpäällikköinä, osastonjohtajina tai toimitusjohtajina.

Työlainsäädännön tuki

Tuemme jäsentemme siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi tarjoamalla tukea ja apua esimerkiksi esihenkilön rooliin tai työnjohtoon liityvissä kysymyksissä. Edunvalvontatiimimme neuvoo eri sektoreilla työskenteleviä jäseniä kunkin toimialan erityispiirteistä. Voit myös soittaa Lakiluuriin, jos tarvitset kiireellisesti neuvoja omaan esihenkilöasemaasi tai rooliisi liittyen.

Autamme myös jäseniämme myös johtajasopimuksen solmimisessa. Voit lukea lisää johtajasopimuksesta YTN:n oppaasta.

YTN johtajasopimusopas

  • YTN Johtajasopimusopas (.pdf, 0 t)

Koulutukset esihenkilötyön tukena

Suurimmilla työnantajilla on tarjolla hyvin tukea esihenkilörooliin siirtyville, mutta pienemmissä organisaatioissa tukea voi olla vähemmän saatavilla. Esihenkilön kouluttaminen ja tehtävään perehdyttäminen kuuluu työnantajalle, Kysy siis työnantajaltasi, jos voit osallistua koulutuksiimme työajallasi.

Voit osallistua koulutuksiin myös, jos olet vasta haaveilemassa esihenkilötehtäviin siirtymisestä. Koulutuksista saat tukea urapolkusi alkuun saattamiseen ja osaamisesi kehittymiseen.

Opi esihenkilötyöstä

Asiantuntijasta esihenkilöksi siirtyminen, työsopimuksen solmiminen, suoriutumiseen tai häiritsevään käytökseen puuttuminen. Esihenkilörooli vaatii monenlaista osaamista ja me olemme tukenasi kouluttamalla perusasioista ja ajankohtaisista teemoista. Ilmoittaudu alta tuleviin koulutuksiin tai tutustu näihin tallennekirjastomme poimintoihin.

Tallennekirjasto Loimu

Tulevat johtamiskoulutukset