Urapalvelut

Palkkaneuvonta

Kiinnostaako sinua loimulaisten alojen palkkataso? Joissain työpaikoilla palkkataso määräytyy selkeästi suhteessa tehtävänimikkeeseen, työn vaativuuteen ja muiden palkkoihin, osassa taas on paljon kiinni neuvottelutaidoista, mihin palkkatasoon päädyt.

Joka tapauksessa palkkaukseen kannattaa yrittää vaikuttaa ajoissa ja säännöllisesti, niin turvaat palkkauksen kehittymisen myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on auttaa jäseniämme pärjäämään paremmin työmarkkinoilla ja huolehdimme heidän palkkaedunvalvonnasta. Työmarkkinoilla pärjäämiseen liittyy kiinteästi myös työstä maksettu korvaus.

Palkkanosturi

Testaa omaa palkkatasoasi suhteessa muihin Palkkanosturilla! Palkkanosturiin pääsee kirjautumalla jäsenintranetin puolelle omalla jäsennumerolla tai jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella. Mikäli sinulla ei ole salasanaa tiedossa, voit tilata salasanan aktivointikoodin kirjautumisen yhteydessä.

Palkkatutkimukset ja -suositukset

Seuraamme vuosittain jäsentemme palkkojen kehitystä kaikilla työnantajasektoreilla ja toimialoilla. Seuraamme myös vastavalmistuneiden tilannetta työmarkkinoilla. Keräämme tilastotietoa ja rakennamme sen avulla sekä itsenäisesti käytettäviä että henkilökohtaisen neuvonnan palveluita.

Tutkimme jäsentemme palkkatasoa vuoden lopussa vuosittain. Palkkatutkimuksemme aineisto yhdistetään akavalaisten yhteiseen aineistoon yksityisen sektorin osalta, ja käytämme myös yhteistä materiaalia neuvonnassamme.

Kysy lisää palkkatoiveesta urapalvelut at loimu.fi -osoitteessa. Laita mukaan työpaikkailmoituksen linkki määrittelyä varten.

 

Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden palkkasuositukset

Opiskelijoiden palkkasuositukset opintovaiheen mukaan löytyvät opiskelijoiden palkkasuosituksista.

Vastavalmistuneiden vähimmäispalkkasuositus on 3400 €/kk. Se on tehty yksityisen sektorin toteutuneiden palkkojen pohjalta. Lisätietoa suosituksista voi kysyä Loimun palkkaneuvonnasta urapalvelut (at) loimu.fi.

Henkilökohtainen palkkaneuvonta

Omien tutkimustemme sekä käytössä olevan muun tilastotiedon avulla pystymme neuvomaan palkkauksessa ja sen kehittymisessä jäseniämme. Ota yhteyttä urapalvelut at loimu.fi, mikäli haluat lisätietoa esimerkiksi palkkatoiveen esittämistä varten. Henkilökohtainen neuvonta on tarkoitettu vain Loimun jäsenille.

Tarvitsetko sparrausta palkkaneuvottelun käymiseen? Varaa keskusteluaika uravalmentajalle!

Paranna palkkaasi -opas

YTN:n opas auttaa ymmärtämään palkan määräytymistä ja kehittymään palkkaneuvotteluissa.

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu