Loimun opiskelijat - Kuopio eli LoK

Olemme Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen lämminhenkinen jäsenyhteisö, joka järjestää jäsenistölleen aktiivisesti monipuolisia tapahtumia niin työelämän kuin vapaa-ajan teemoilla.

Yleisesittely

Yhdistyksemme tehtävänä on edistää Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella ympäristötieteen, biolääketieteen ja sovelletun fysiikan opiskelijoiden uravalmiuksia sekä työllistymistä yhdessä alojen laitosten ja ainejärjestöjen kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten ainejärjestöjen Hyeena ry:n ja Kulti ry:n sekä Loimu Pohjois-Savo ry:n kanssa.

Tarkoitus ja tavoitteet

Edistämme opiskelijoidemme uravalmiuksia sekä työllistymistä järjestämällä monipuolisesti erilaisia tapahtumia, esittelemällä Loimun tarjoamia jäsenetuja opiskelijoille ja tuomalla opiskelijoita lähemmäksi työelämää. Loimun opiskelijat – Kuopio on sitoutunut toimimaan jäsenkeskeisesti, yhdenvertaisesti, rohkeasti ja vastuullisesti, Loimun arvojen mukaan.

Toiminta ja tapahtumat

Järjestämme infoständejä kuukausittain vaihtuvilla teemoilla opintovuoden aikana niin etänä kuin kampuksella. Keväällä suurin tapahtumamme on Wabubrunssi ja syksyllä pikkujoulut. Järjestämme myös sitsejä, saunailtoja, fuksikeilausta, koulutuksia sekä verkostoitumistapahtumia eri yhteistyötahojemme kanssa. Lisäksi olemme mukana järjestämässä vuosittaista Luoti-päivää eli luonnontieteilijöiden työelämäpäivää, joka kokoaa yhteen alojen opiskelijat ja yritykset.

Yhdistyksen historia

Yhdistyksemme on perustettu vuoden 2017 alussa Loimun perustamisen yhteydessä aiempien paikallisyhdistysten pohjalta. Olemme siitä lähtien edistäneet jäsenistömme työelämävalmiuksia loimuavalla pöhinällä! 🔥