Loimun opiskelijat - Viikki

Järjestämme työelämäaiheista toimintaa Helsingin yliopiston Viikin kampuksen opiskelijoille. Lisäksi meidät löytää muista viikkiläisistä opiskelijatapahtumista jakamassa tietoa ammattiliitto Loimusta rennolla asenteella.

Yleisesittely
Haluamme tuoda Loimun toiminnan näkyväksi Viikin kampuksella opiskelijalähtöisesti. Yhdistyksemme aktiivit ovat itse viikkiläisiä opiskelijoita, joten meillä on hyvä käsitys siitä, mitkä työelämäasiat opiskelijoita mahdollisesti kiinnostaa tai mietityttävät. Ota yhteyttä ja lähde mukaan toimintaan! Jäsenten on oltava myös Loimun jäseniä.

Tarkoitus ja tavoitteet
Yhdistyksemme tavoitteena on kehittää viikkiläisten opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja tuoda luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisiä yrityksiä näkyviksi ja helpommin lähestyttäviksi.

Toiminta ja tapahtumat
Järjestämme omina tapahtuminamme yritysvierailuja, työelämäkoulutuksia yhdessä Loimun kanssa sekä matalan kynnyksen ajanvietettä muun muassa illanistujaisten ja peli-iltojen merkeissä. Järjestämme säännöllisin väliajoin jo tunnetuksi tulleita kertsikahveja, joissa vastaamme parhaamme mukaan kysymyksiin Loimusta tai työelämästä yleensä.

Yhdistyksen historia
Loimun opiskelijat – Viikki ry, tuttavallisemmin LoVi, on vuonna 2017 perustettu Loimun paikallinen opiskelijayhdistys Helsingin yliopiston Viikin kampuksen luonnon-, ympäristö- ja metsätieteiden opiskelijoille. Yhdistystämme pyörittävät vuosittain syyskokouksessa valitut hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt.