Henri Forssten Loimun uusi opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori

Henri aloitti työt Loimun toimistolla 7.1.2021.

Tervehdys hyvä loimulainen!

Olen Henri Forssten ja aloitin Loimulla opiskelijajäsenhankinnan koordinaattorina 7.1.2021. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Aikaisempi kokemukseni erityisesti myynnin, opiskelijajärjestöjen, projektihallinnan, johtamisen ja konseptoinnin parissa ohjasi minut hakemaan tätä tehtävää. Jo muutaman päivän perusteella uskallan sanoa olevani oikeassa paikassa. Toimenkuvaani kuuluu opiskelijajäsenhankinnan kokonaisuudesta vastaaminen. Päämäärä on kirkkaana mielessä ja isken innolla kädet saveen, jotta loimulaisten yhteisö olisi jatkossa entistäkin suurempi!  

Vapaa-ajalla minut löytää urheilun, ystävien ja hyvän ruuan parista. Jatkossa varmasti taas reissun päältäkin!

Mukavaa kevättä sinulle toivottaen,

Henri 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)