Miia Herzon aloitti järjestöasiantuntijan sijaisuuden

Miia Herzon järjestöasiantuntijan sijainen

Hei loimulaiset!

Olen Miia Herzon – paluumuuttaja Loimun (etä)toimistolle! Vuonna 2018 aloitin Loimu-taipaleeni opiskelija- ja järjestökoordinaattorin sijaisena. Tuolloin olin juuri valmistunut maisteriksi Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellisestä tiedekunnasta ja vastuullani oli liiton opiskelijatoiminnan koordinointi.

Seuraavan puolen vuoden, eli maalis-elokuun ajan toimin Henri Annilan sijaisena ja vastaan jäseneduista ja niiden kehittämisestä sekä jäsentapahtumista, kohderyhmänäni erityisesti vastavalmistuneet. Toivottavasti kohtaan tuttuja kasvoja eli teitä, jotka tapasin opiskelijatapahtumissa muutama vuosi sitten ja nyt olette siirtyneet tai siirtymässä työelämään. Muistakaahan myös, että muiden nuorten loimulaisten kanssa pääsette verkostoitumaan Nuorten verkostossa, jonka vetäjänä toimin. Tutustu Nuorten verkostoon uusilla verkkosivuillamme! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Edellisten vuosien tapaan olen myös mukana Loimun vuosittaisen hiilijalanjäljen laskemisessa sekä vähennystoimenpiteiden pohtimisessa.

Kestävää ja valoisaa tulevaisuutta yhdessä rakentaen,

Miia Herzon

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)