Loimu etsii koulutus- ja elinkeinopoliittista asiantuntijaa

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu etsii koulutus- ja elinkeinopoliittista asiantuntijaa.

Palatko halusta päästä kehittämään Suomen huippuasiantuntijoiden koulutuskenttää luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisillä aloilla ja vaikuttamaan suomalaisen korkeakoulupolitiikan isoihin kysymyksiin? Haluaisitko näyttää kyntesi myös osaajana ja vaikuttajana elinkeinopoliittisissa kysymyksissä Suomelle elintärkeillä toimialoilla? Jos vastauksesi on kyllä, tämä on tehtävä juuri Sinulle.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu etsii koulutus- ja elinkeinopoliittista asiantuntijaa.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Sinulla on sisäsyntyinen motivaatio vaikuttaa tärkeiksi ja merkityksellisiksi kokemiisi asioihin
  • Sinulla on halu kehittää ja luoda uutta
  • Sinulla on osaamista, kokemusta ja mielenkiintoa luonnontieteellisten, ympäristö- ja metsäalojen koulutus- ja elinkeinopoliittisissa kysymyksissä
  • Sinulla on aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja innostunut työskentelytapa
  • Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä siitä, miten kuunnellaan ja tullaan kuulluksi
  • Sinulla on valmius systemaattiseen, projektiluontoiseenkin työskentelyyn
  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto

Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä Loimun toiminnanjohtajan ja Loimun toimiston muiden asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Pääset mukaan vastuulliseen ja innokkaaseen parikymmenpäiseen joukkueeseemme, joka rakentaa yhdessä valoisampaa tulevaisuutta Loimun jäsenille. Huolehdimme hyvin työntekijöidemme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä ja tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Koulutus- ja elinkeinopoliittisen asiantuntijan tehtävä on määräaikainen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 12.5.2021 osoitteeseen mikko.salo (at) loimu.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Mikko Salo, 041 458 0033, mikko.salo (at) loimu.fi.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu on monialainen akavalainen ammattijärjestö, jolla on lähes 15 000 jäsentä. Koulutukseltaan jäsenemme ovat biologeja, biotieteilijöitä, fyysikoita, geologeja, kemistejä, limnologeja, maantieteilijöitä, matemaatikoita, meteorologeja, metsänhoitajia, tilastotieteilijöitä, ympäristötieteilijöitä – ja monia muita. Korkeasti koulutetut jäsenemme työskentelevät asiantuntija- ja johtotehtävissä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin avaintoimialoilla.

Lue myös:
Mikä on Loimu?
Näin vaikutamme

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)