Toimisto poikkeuksellisesti suljettu torstaina 9.9.2021

Toimistomme koko henkilöstö on tapahtumassa torstaina 9.9.2021, joten puhelinvaihteemme ja jäsenpalvelumme ovat tuolloin suljettu.

Myös Loimun Lakiluuri on 9.9. poikkeuksellisesti suljettu. Työ- ja virkasuhteeseen liittyvän kysymyksesi voit kuitenkin lähettää sähköpostitse edunvalvonta@loimu.fi. Katso ohjeet salatun sähköpostin lähettämiseen.

Jäsenpalveluihimme voit lähettää sähköpostia jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä kysymyksissä osoitteeseen jasenasiat@loimu.fi.

Jäsentietojasi voit halutessasi päivittää jäsensivuilla omatoimisesti. Myös esimerkiksi Palkkanosturi ja urapalveluiden koulutusmateriaali ovat jäsensivuilla käytettävissäsi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso lisätiedot ja ohjeet jäsensivuille kirjautumiseen.

Loimun urapalveluiden asiantuntijoille voit lähettää sähköpostia osoitteeseen urapalvelut@loimu.fi. Katso ohjeet salatun sähköpostin lähettämiseen.

Voit myös varata ajan urapalveluiden ajanvarauskalenterista. Urapalveluiden asiantuntijoilta saat yksilöllisten palveluiden, kuten henkilökohtaisen ura- ja työnhakuvalmennuksen, mentoroinnin ja palkkaneuvonnan.

Katso kaikki yhteystiedot

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)