Loimu hakee uutta kampuspromoottoria Ouluun

Kampuspromoottorin tehtävänä on järjestää ja koordinoida liiton opiskelijatoimintaa Oulussa.

Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelijajäsenhankinnan koordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Joensuu, Turku sekä Tampere) sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa järjestää ja koordinoida liiton opiskelijatoimintaa.

Työtehtävät:

 • Opiskelijajäsenhankinta Oulun kampuksella.
 • Ainejärjestö- ja tapahtumayhteistyö kampuksella.
 • Opiskelijaviestintä ja -markkinointi kampuksella.

Mitä saat:

 • Vastuuta ja vapautta. Vastaat oman kampuksesi tavoitteiden täyttymisestä ja voit itse ideoida toimintaa.
 • Hyödyllisiä työelämätaitoja, kuten projektinhallinta, viestintä, markkinointi, tiimityöskentely ja monia muita.
 • Kannustava ja reilu palkkaus sekä hyvät työsuhteen ehdot
 • Joustavat työajat – voit itse vaikuttaa siihen milloin työsi teet.
 • Paljon uusia poikkitieteellisiä kontakteja.
 • Arvostettua ja hyödyllistä työkokemusta.
 • Kivan, rennon ja kannustavan työyhteisön. 😊

Mitä toivomme hakijalta:

 • Olet  luonnon-, ympäristö tai metsätieteellisen alan opiskelija.
 • Loimun alojen sekä ainejärjestöjen tuntemusta Oulun kampuksella.
 • Kokemusta myynnistä ja/tai markkinoinnista.
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvät ajanhallintataidot sekä organisointi- ja priorisointikyky.
 • Tavoitehakuisuutta ja motivoitunutta otetta opiskelijajäsenhankinnan toteuttamiseen Oulun kampuksella.
 • Yhteistyökykyä: tehtävässä toimit osana promoottoritiimiä, sekä lisäksi tiiviissä yhteistyössä Loimun Oulun opiskelijayhdistyksen kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kurkistamaan järjestötyön ja projektihallinnan kiemuroihin sekä saada relevanttia oman alan työkokemusta joustavasti opintojesi ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Työssä on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin. Tuntipalkan lisäksi tarjoamme promoottoreillemme motivoivan tulospalkkiojärjestelmän.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori Henri Forsstenille (henri.forssten@loimu.fi) viimeistään 30.9.2021 klo 23:59 pdf-muodossa. Lisätietoja tehtävästä voi pyytää Henri Forsstenilta (henri.forssten@loimu.fi puh. 09 6226 8511) tai järjestötiimin esihenkilöltä Johanna Hristovilta (johanna.hristov@loimu.fi puh. 09 6226 8552)

Työhaastattelut suoritetaan Teams-yhteyden kautta. Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä erikseen haastatteluihin päässeiden kanssa. Haastattelu vie noin tunnin. Toivomme, että voit aloittaa työt jo 11.10.2021 alkaen.

Mikä Loimu on?

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen ammattiliitto. Jäseniä Loimussa on noin 15 000, joista noin 3500 on opiskelijoita. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Katso lisää.

Lisätietoja antavat

Lataa artikkeli

 • Tämä artikkeli (pdf)