A-lomat on nyt A-palvelut

A-lomat on saanut uuden nimen, ja on nyt virallisesti Akavan jäsenjärjestöjen jäsen- ja lomapalvelut - A-palvelut ry.

A-palvelut tarjoaa Loimun ja muiden akavalaisten liittojen jäsenille vuokrattavaksi edullisia lomamökkejä muun muassa Rukalta, Tahkolta ja Vierumäeltä. Voit tutustua tarjontaan sekä varata lomahuoneistoja Member+ -palvelun kautta, josta näet mökkien kuvat, hinnat sekä vapaat viikot.

Nimenmuutos laitettiin vireille 2020, kun yhdistyksen toiminta laajentui akavalaisten jäsenpalveluiden kehittämiseen aiemmasta lomapainotteisesta tarjonnasta.

Viimeisen neljän vuoden aikana A-palvelut on rakentanut akavalaisten jäsenten käyttöön Member+ -jäsenetupalvelun, kehittänyt lomahuoneistojen välityspalvelua yhteisakavalaisena kokonaisuutena ja tuottanut liittojen käyttöön mobiilijäsenkorttisovelluksen.

Tällä hetkellä A-palvelut on rakentamassa yhteistyössä uutta laskutus- ja työllistymispalvelua, joka tunnetaan tällä hetkellä työnimeltä Ansiona.

Katso lisätietoa Loimun jäseneduista.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)