Tervetuloa tutustumaan metsäsektorin uramahdollisuuksiin ja metsänhoitajien kurssilounaille!

Loimu ja Metsäylioppilaat järjestävät torstaina 28.10. klo 17–19 Clarion Hotel Helsingissä kaikille metsäalan uramahdollisuuksista kiinnostuneille Urafoorumin. Urafoorumi on avoin ja maksuton tilaisuus, joka on osa Suomen Metsäyhdistyksen järjestämiä Metsäpäiviä. Urafoorumissa pääset tapaamaan 11 metsäalan työnantajaa ja osallistumaan kolmeen työnhakua tukevaan työpajaan. Urafoorumi on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus. Urafoorumiin osallistuaksesi et tarvitse Metsäpäivien lippua.

Katso lisää ja ilmoittaudu Urafoorumiin


Metsäpäivien yhteydessä järjestetään metsänhoitajakurssien perinteisiä kurssilounaita. Loimuun ilmoitetut kurssilounaat on koottu tapahtuma- ja koulutuskalenteriimme.

Katso lisää ja ilmoittaudu kurssilounaalle

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)