Danske Bank ja Akava juhlivat uutta yhteistyösopimusta – takana on 5 vuotta yhteistyötä

Danske Bank ja Akava ovat uusineet sopimuksen, joka tuo Akavan jäsenliittojen jäsenille taloudellista mielenrauhaa turvaavia palveluja. Yhteistyön piiriin kuuluvat edelleen asuntolaina- ja sijoitusedut sekä etuja vastavalmistuneille.

Danske Bankin, Akavan ja Akavan jäsenliittojen 5 vuotta kestänyt yhteistyö jatkuu, sillä olemme solmineet yhdessä sopimuksen 3 seuraavasta vuodesta. Yhteistyömme on edennyt vaiheittain, sillä yhteistyö alkoi eduilla vastavalmistuneille vuonna 2017, laajeni asuntolainaetuun vuonna 2018 ja sijoituspalveluihin vuonna 2019.

”Olemme vuodesta 2016 alkaen rakentaneet korkeakoulutettujen suomalaisten taloudellista mielenrauhaa ja tarjonneet Akavan jäsenliittojen jäsenille merkittäviä etuja asuntolainaan, sijoittamiseen ja pankkipalveluihin. Olemme tutkineet suomalaisten taloudellista mielenrauhaa vuodesta 2018 saakka. On kiinnostavaa, että tänä aikana korkeakoulutettujen mielenrauha on noussut lähemmäksi muiden Pohjoismaiden korkeakoulutettujen mielenrauhaa”, kertoo henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Riikka Laine-Tolonen.

Taloudellista mielenrauhaa mittaavassa kysymyksessä 38 prosenttia korkeakoulutetuista kertoi olevansa luottavainen oman taloutensa suhteen vuonna 2018. Nyt tämä osuus on noussut yli 50 prosenttiin ja ottanut kiinni muita Pohjoismaita.

Suomessa korkeakoulutus tuottaa korkeimman lisän taloudelliseen mielenrauhaan muuhun väestöön verrattuna. Tänä vuonna tehdyssä kyselyssä korkeakoulutetuista 18 prosenttiyksikköä suurempi osuus arvioi olevansa luottavainen omaan talouteensa verrattuna koko väestöön.

”Yhteistyö Danske Bankin kanssa on tuonut liittojemme jäsenille konkreettisia etuja. Palveluita on suunniteltu ja rakennettu yhteistyössä Akavan liittojen asiantuntijoiden ja Danske Bankin kanssa. On hienoa, että yhteistyö jatkuu”, toteaa Akavan kehityspäällikkö Jaana Ignatius.

Danske Bank järjestää liittojen jäsenille avoimen Taloudellinen mielenrauha –webinaarin – Miksi jokaisen pitäisi aloittaa sijoittaminen jo tänään eikä huomenna? Webinaarin juontaa tietokirjailija bloggaaja Julia Thurén ja keskustelemassa mukana Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja OAJ:n yhdistystoiminnan erityisasiantuntija Kaj Raiskio. Tervetuloa 30.11. klo 17.30 webinaariin.

Katso lisätietoa Danske Bankin tarjoamista jäseneduista.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)