Jouni Vainio Loimun puheenjohtaja 2022 – 2023

Loimun valtuusto on sääntömääräisessä syyskokouksessaan valinnut uudelleen puheenjohtajaksi jääasiantuntija Jouni Vainion. Hän työskentelee Ilmatieteen laitoksella vanhempana meriasiantuntijana sekä pääluottamusmiehenä, ja kuuluu Loimun Valtion valtuustoryhmään. Onnittelut Jounille!

Kuvassa Loimun valtuuston puheenjohtaja Susanne Lahdenperä onnittelemassa uudelleen valittua puheenjohtaja Jouni Vainiota.

Lue Jounin kolumnit Loimun verkkolehdestä!

Kokouksessa valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle kaudelle 2022 – 2023. Uudelleen valituiksi tulivat Asta Ekman, Maria Mäkinen ja Ari Rautio, sekä uusina Julia Mali, Teppo Vehanen ja Eedla Ylikoski. Hallituksen muut jäsenet ovat Niko Ekholm, Marjo Hippi, Juho Ikonen, Merli Juustila sekä Jenni Heikkilä (opiskelijoiden edustaja).

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)