Akavan hallitus valitsi varapuheenjohtajat kaudelle 2022–2023

Akavan hallitus valitsi varapuheenjohtajat uudelle toimintakaudelle 2022–2023.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Jokinen, joka edustaa Tekniikan akateemiset TEKiä.

Muut varapuheenjohtajat ovat Salla Luomanmäki, Olli Luukkainen ja Mikko Salo. Salla Luomanmäki edustaa Akavan Erityisaloja, Olli Luukkainen Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:tä ja Mikko Salo Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimua.

Akavan varapuheenjohtajat kaudelle 2022–2023
Akavan hallituksen varapuheenjohtajat. Kuvassa ylhäältä vasemmalta Jari Jokinen (kuva Markus Sommers), Salla Luomanmäki (kuva Mikko Mäntyniemi), Olli Luukkainen (kuva Jussi Vierimaa) ja Mikko Salo (kuva Veikko Somerpuro).

Lue lisää: Akavan hallituksen jäsenet (Akavan verkkosivuilla)

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)