Mentorointimatka alkaa – tule mukaan!

Loimun mentorointiohjelma auttaa rakentamaan suuntaa tulevaisuuteen ja tarjoaa kosketuspintaa työelämään.

Työelämään siirtymisen tukena voi hyödyntää mentorointia – mentorin ja aktorin välistä luottamuksellista kollegiaalista suhdetta, jossa voi pohtia ääneen työelämässä mietityttäviä asioita. Mentoroinnilla voi jäsennellä omaa osaamistaan ja tulevaisuuden suunnitelmiaan tai tutustua tiettyyn työnkuvaan. Mentoroinnin myötä usein myös työnhakutaidot ja ammatilliset verkostot kasvavat. Satsaa tulevaisuuteesi ja tule mukaan noin vuoden mittaiselle tutkimusmatkalle!

Hae mukaan 28.2. mennessä – katso hakuohjeet: www.loimu.fi/mentorointi

Mentoroinnista sanottua:

Olen saanut rohkeutta tutustua uusiin alan ihmisiin, ottaa yhteyttä ja tuoda itseäni ja osaamistani esille. Henna Raitanen, FM akvaattiset tieteet, aktori 2021

Mentorointi on tarjonnut hyviä keskusteluja ja uusia näkökulmia työelämään. Mentori on ollut tärkeänä tukena työelämään siirtymisessä.
Siiri Söyrinki, FM ympäristötiede, aktori 2021


Kiinnostaako mentorina toimiminen?

Tarvitsemme 5 – 10 aktoreiden toiveiden mukaista uutta mentoria ohjelman alkaessa. Mikäli olisit valmis keskustelemaan urastasi, valinnoistasi ja työelämän vaatimuksista sekä pohtimaan aidosti aktorin uravaihtoehtoja ja henkilökohtaisia vahvuuksia, ottaisimme sinut mielellämme mentorilistallemme! Voit käydä merkitsemässä kiinnostuksesi mentorointiin verkossa Loimun jäsensivuilla omissa jäsentiedoissasi. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli tulee sopiva osuma!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)