Keräsimme työpaikat yhteen työnhakusi avuksi

Olemme koonneet Duunitorin kanssa kahdeksan loimulaisille räätälöityä työpaikkasyötettä Loimun avoimet työpaikat -sivustolle. Työpaikkoja kerätään sivustolle useista julkisista lähteistä, kuten TE-hallinnon ja suurten työnantajien verkkosivuilta. Näistä työpaikoista on suodatettu automaattisesti erilaisilla hakukriteereillä loimulaisille sopivia työpaikkoja, joita on jaoteltu tarkemmin aloittain.

Alasivuilla Bio- ja ympäristötieteet, Kemia ja life science, Maantiede ja geotieteet, Matematiikka ja fysiikka, Metsätieteet sekä Loimu-alojen tutkimustyö, opiskelijat sekä opettajat voit tarkentaa hakua vielä enemmän vastaamaan toiveitasi esimerkiksi paikkakunnan mukaan. Samalla saat tilattua työpaikkojen hakuvahdin suoraan sähköpostiisi.  

Myös somessa kannattaa pistää työpaikkasyöte seurantaan, sillä lisäämme sinne meille tulleita työnantajien työpaikkavinkkejä, joita ei löydy Duunitorin puolelta! Loimun avoimet työpaikat -syötteen löydät LinkedIn:stä, Facebookista ja Twitteristä.

Lisätiedot:

  • Urapalvelut

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)