Neuvottelut valtiosektorilla sunnuntaina – työnantaja jakoi muutetun tarjouksen

Valtion työmarkkinalaitos jakoi tänään muutetun tarjouksen uudeksi sopimukseksi. Pääsopijajärjestöt kommentoivat tarjousta edelleen suullisesti.

– Osapuolille jäi vielä varsin paljon tehtävää, jos sopimus aiotaan saada aikaiseksi jäljellä olevana sopimuskautena. Kaikilla tuntuu kuitenkin olevan halua edetä kohti ratkaisua ja neuvotteluja on käyty rakentavassa hengessä, JUKOn neuvottelupäällikkö Markku Kojo sanoo.

Viimeinen suunnitelman mukainen neuvottelu on maanantaina 28. helmikuuta.

Valtion virka- ja työehtosopimuksen voimassaoloaika päättyy 28. helmikuuta. Sopimus koskee noin 78 000:ta palkansaajaa. JUKOn lisäksi neuvottelupöydässä ovat JHL ja Pro. Työnantajapuolella on Valtion työmarkkinalaitos. Lue lisää www.juko.fi/valtio

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)