Loimu hakee jäsenkokemusvastaavaa

Loimu on kasvavaa jäsenkuntaa palveleva rohkea ammattiliitto. Järjestötiimimme kaipaa markkinointihenkistä ja jäsenkasvusta innostuvaa jäsenkokemusvastaavaa pitkäaikaisen työntekijämme vaihtaessa tehtäviä.

Jäsenkokemusvastaavana huolehdit siitä, että Loimun jäsenet ymmärtävät ammattijärjestön tarjoamien palveluiden ja jäsenyyden tuottaman lisäarvon. Toteutat luovasti markkinointiviestintää erityisesti digissä. Sytyt datan tutkimisesta ja toiminnan kehittämisestä datapohjaisesti. Innostut uusjäsenhankinnasta sekä työpaikoilla että myös muissa kanavissa. Tapahtumien järjestäminen on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta markkinoinnista sekä jäsenhankinnasta, myynnistä tai varainhankinnasta. Jäsenkokemusvastaavan tehtäväkenttä on monipuolinen, joten siinä menestyminen edellyttää hyviä organisointi- ja ajanhallintataitoja. Arvostamme sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, sosiaalisen median osaamista, luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisten alojen tuntemusta sekä kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja esiintymisestä. Tehtävä edellyttää ajoittain matkustamista sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Työkavereiksi saat Loimun parikymmenhenkisen toimiston Helsingin Mikonkadulla ja jäsenkokemusvastaavana työskentelet osana dynaamista järjestötiimiämme. Loimu on ollut monelle se kivoin työpaikka, jossa on hyvä meininki ja erinomainen henki, joten tervetuloa mukaan joukkoomme! Hyvän työporukan lisäksi meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, lounas- ja virkistysetu, terveysraha, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä joustavat etätyö- ja työaikajärjestelyt. Lisätietoa saa ja kannattaa kysyä 😊

Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 20.3.2022 verkkolomakkeella https://q.surveypal.com/hakulomakeLoimu. Haastattelut järjestetään toimistollamme Helsingissä ke 30.3.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestötiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (johanna.hristov@loimu.fi, puh. 09 62268 552)

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimuun kuuluu lähes 16 000 jäsentä, joista yli 4000 on opiskelijajäseniä.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)