Loimun vappukampanja: nyt kannattaa suositella Loimun opiskelijajäsenyyttä!

Loimun vappukampanja on alkanut ja jatkuu 8.5.2022 asti.

Liittymällä Loimun opiskelijajäseneksi tai suosittelemalla Loimun opiskelijajäsenyyttä kampanja-aikana olet mukana 299 euron arvoisen Polarin urheilukellon* ja viiden 20 euron arvoisen GoGift Superlahjakortin arvonnassa! Kaikille kampanja-aikana liittyneille uusille opiskelijajäsenille ja opiskelijajäsenyyttä suositelleille Loimun jäsenille lähetetään lisäksi Loimun munkkihaalarimerkki!

Suosittelija on mukana arvonnassa, kun hänen etu- ja sukunimensä, sekä sähköpostiosoitteensa on löydettävissä kampanja-aikana liittyneen uuden opiskelijajäsenen liittymislomakkeen suosittelijakentästä. Suosittelijalla on lisäksi oltava voimassa oleva Loimun jäsenyys.

Lue lisää: www.loimu.fi/hyvamunkki 

*Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kello. Väri: Musta/harmaa.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)