Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Helsingissä 11. toukokuuta

Juhlavuoden jäsentilaisuudessa Helsingissä oli satakunta loimulaista.

Juhlavuoden jäsentilaisuudessa 11. toukokuuta kuultiin ajankohtaisia Loimun kuulumisia, tavattiin muita Uudenmaan alueella asuvia loimulaisia ja Loimun henkilökuntaa.

Tilaisuudessa oli esittelemässä toimintaansa myös jäsenyhdistyksiä, kuten Helsingin yliopiston loimulaiset HYLO, Luonnonvarakeskuksen akavalaiset, Suomen sairaalamikrobiologit, Sairaalakemistit, Teollisuuden metsänhoitajat ja Ympäristöterveyden Loimu. Lisäksi saatiin tutustua Danske Bankin tarjoamiin jäsenetuihin. 

Illan lopuksi nautittiin tarjoiluista ja verkostoiduttiin rennoissa tunnelmissa. Juhlatulet järjestettiin Helsingin Kampissa sijaitsevan Scandic Simonkentän tiloissa.

Helsingin juhlajulilla viihdyttiin, kuunneltiin Loimun kuulumisia ja tutustuttiin jäsenyhdistysten toimintaan
Helsingin juhlajulilla viihdyttiin, kuunneltiin Loimun kuulumisia ja tutustuttiin jäsenyhdistysten toimintaan
Helsingin juhlajulilla nautittiin tarjoilusta, kuunneltiin Loimun kuulumisia ja tutustuttiin jäsenyhdistysten toimintaan
Helsingin juhlatulilla nautittiin tunnelmasta ja tarjoilusta, kuunneltiin Loimun kuulumisia ja tutustuttiin jäsenyhdistysten toimintaan.

Loimun juhlatulet syttyvät syksyllä vielä Turussa, Rovaniemellä ja Oulussa. Katso lisää juhlavuoden verkkosivulta loimu.fi/juhlavuosi ja ilmoittaudu samalla sinulle sopivimpaan juhlavuoden jäsentilaisuuteen – olet lämpimästi tervetullut mukaan! Juhlavuoden muut tilaisuudet löydät myös tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme

Juhlavuoteen liittyvät julkaisut Loimun somekanavilla löydät ja voit jakaa #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Kuvat: Maria Gustafsson

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)