Loimu mukana ChemBio Finland -messuilla 8. – 9.6.

ChemBio Finland 2022 on Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma, joka järjestetään keskiviikosta torstaihin 8.–9. kesäkuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Ammattitapahtuma on kerännyt joka toinen vuosi Messukeskukseen tuhansia kävijöitä alalta verkostoitumaan, tutustumaan näyttelyn uutuustuotteisiin ja päivittämään tietonsa erilaisilla luennoilla ja seminaareissa.

Teemapäivä opiskelijoille torstai 9.6.2022 – löydä tulevaisuuden työnantajasi

Opiskelijoille suunnattu päivä on torstaina 9.6. ChemBio Finland 2022 -tapahtuman toisena päivänä, jolloin pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka mielellään jakavat tietoa työmahdollisuuksista ja antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä. Opiskelija, vastavalmistunut ja työnhakija, tutustu ohjelman tarkempaan sisältöön tapahtumasivulla.

Messukeskus järjestää ilmaisia bussikuljetuksia eri paikkakunnilta linjan Rauma, Jyväskylä, Mikkeli, Kotka eteläpuolelta. Katso reitit ja ilmoittaudu kyytiin ChemBio Finland -messujen kotisivuilla! 

9.6. Loimu järjestää messuilla yhdessä Kemianteollisuus ry:n ja Suomen Bioteollisuus ry:n kanssa työelämätapahtuman otsikolla Vastuullinen työelämä – kohti hiilineutraalisuutta. Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan Loimun verkkosivuilla!

Tutustu messuohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan:

Kemian päivät

Seuraavan sukupolven biojalostamotekniikka | Green Chemistry and C1 Value seminar | Uusien proteiinien mahdollisuudet ja pullonkaulat

Thermal analysis to support sustainable utilization of our environment | Kemia Suomen yliopistoissa 2022 | Ajankohtaista ympäristöanalytiikkaa | Turvallisuuden uusi normaali | Kemian osaamisella raaka-aineet kiertoon 

Bioalan seminaarit
Biodiversiteetti ja biotekniikan mahdollisuudet | Laboratoriodiagnostiikka uudistuu ja vienti vetää | Biopankkitutkimus rakentaa tulevaisuuden hyvinvointia

Future drugs – what and to whom | Synbio Powerhouse ecosystem: Made in Microbes & Bioindustries talks | SusChem Innovation and Startup Forum

Muu ohjelma:

Green Economy Business Summit | SOXTHERM – Rapid extraction system demonstrated by the example of pulp sample extraction | Kestävän kehityksen innovaatioiden patentointi – Patenting innovations of Sustainable Development | Elohopea mittaaminen – mitä NIC on oppinut 44 vuodessa | 2020 Millennium Technology Prize winner Professor Sir David Klenerman | PFAS yhdisteiden mittaus ympäristönäytteistä adsorboituvana ja ekstraktoituvana fluorina kombustio-ionikromatografialla | CAS SciFinder Discovery Platform | Data-enabled Solutions for a Circular Economy challenge competition – three winning pitches
SOXTHERM – Rapid extraction system demonstrated by the example of pulp sample extraction Arkipäivän kemiaa | The Use of Online Mass Spectrometry in Gas Analysis Applications | Vastuullinen työelämä – kohti hiilineutraalisuutta 

Messuille osallistuminen on maksutonta, rekisteröidy mukaan messujen verkkosivuilla.  Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös metsäteollisuuden PulPaper-messut.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)