Palveluaikamme muuttuvat hieman kesä-elokuun ajaksi

Jäsenpalvelut (jäsenyys- ja jäsenmaksuasiat), p. 09 62268 510 on avoinna kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 12. Heinäkuussa jäsenasioiden puhelinpalvelu on suljettu.

Työ- ja virkasuhdeasioissa tavoittaa Lakiluurista päivystävän asiantuntijan tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150 sekä sähköpostitse edunvalvonta (at) loimu.fi. Soittopyynnön Lakiluurin päivystävälle asiantuntijalle voi jättää sähköpostilla. Mikäli haluat lähettää esimerkiksi työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään verkkosivujemme yhteydenottolomaketta (suojattu yhteys).

Urapalvelut ovat käytettävissäsi koko kesän ajan verkossa. Osallistu itsenäisesti tehtäviin ja tehokkaisiin työnhaun verkkovalmennuksiimme: Kolmen askeleen CV-valmennus, Timanttinen työhakemus ja LinkedIn loimuamaan. Katso webinaaritallenteita Loimun tallennekirjastosta sekä uraportaalistamme, tai poimi nopeita videovinkkejä (vaativat kirjautumisen) esimerkiksi hyvinvointiin ja osaamisen kehittymiseen.

Työnhakijoita palvelee Loimun avoimet työpaikat -sivu ja Palkkanosturilla (vaatii kirjautumisen) saat vertailutietoa palkkapyynnön muotoiluun.

Henkilökohtainen ura- ja työnhakuvalmennus, työhyvinvointiohjaus, yrittäjyyssparraus sekä palkkaneuvonta ovat kiinni heinäkuussa.

Loimun puhelinvaihde on avoinna kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 14, vaihde 09 6226 850. Heinäkuun toimisto on suljettu.

Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät Yhteystiedot-sivulta.

Hyvää kesää Loimulta - perhonen ja kukka

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)