Uutta Sokos Hotellien tarjoamissa jäseneduissa – tervetuloa nauttimaan vapaa-ajasta!

Sokos Hotellit tarjoavat Loimun jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista.

Uudet tarjoukset vuodelle 2022 on päivitetty internetsivuille ja ovat jo varattavissa. Sokos Hotellit haluaa olla entistä joustavampi ja sen vuoksi varauksista on poistettu ennakkomaksu. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkossa suunnitella ja varata vapaa-ajan matkasi etuhintaan jo hyvissä ajoin!

Loppuvuoden 2022 tarjoushotelleissa on laaja kattaus vetovoimaisia kaupunkikohteita. Muun muassa Heymo 1, joka on uudenlainen flexible service -hotelli Espoossa. Toinen uutuus on Helsingin ytimessä sijaitseva täysin uusittu Solo Sokos Hotel Torni tai vaikkapa aistikas ja eläväinen Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, joka on boutiquehotelli keskellä Turkua.

Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Varaukset voit tehdä Sokos Hotellien verkkosivuilla käyttämällä varuskoodia LIITTO2022. Näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi.

Varaa majoitus Sokos Hotellien verkkosivuilla.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan vapaa-ajasta!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)