Etsimme nyt järjestötiimiimme
jäsenkokemusvastaavaa

Loimu on kasvavaa jäsenkuntaa palveleva rohkea akavalainen ammattiliitto. Etsimme nyt järjestötiimiimme jäsenkokemusvastaavaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Jäsenkokemusvastaavana vastaat vastavalmistuneiden ja tutkinnon suorittaneiden jäsenten jäsenpidosta ja sen kehittämisestä. Työskentelet sen eteen, että jäsenemme ymmärtävät jäsenyyden tuottaman lisäarvon ja kehität palvelutarjontaa tiiviissä yhteistyössä muun Loimun porukan kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. jäsenetujen ja -palveluiden markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta, jäsentapahtumien järjestämistä sekä 42 jäsenyhdistyksemme toiminnan tukemista. Lisäksi tehtävä saattaa sisältää muita järjestötehtäviä riippuen omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi.  

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta viestinnästä tai markkinoinnista. Innostut jäsenkasvun tekemisestä ja toteutat luovasti markkinointiviestintää erityisesti digissä. Tapahtumien järjestäminen on sinulle tuttua. Osaat pitää monien samanaikaisten projektien langat näpeissäsi.

Jäsenkokemusvastaavan tehtäväkenttä on monipuolinen, joten siinä menestyminen edellyttää hyviä organisointi- ja ajanhallintataitoja. Arvostamme sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, sosiaalisen median osaamista, luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisten alojen tuntemusta, kokemusta järjestötoiminnasta sekä itsenäisestä työskentelystä ja esiintymisestä. Tehtävä edellyttää ajoittain matkustamista sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Jäsenkokemusvastaavana työskentelet osana dynaamista järjestötiimiämme. Työkavereiksi saat Loimun parikymmenhenkisen toimiston Helsingin Mikonkadulla. Loimu on ollut monelle se kivoin työpaikka, jossa on hyvä meininki ja erinomainen henki, joten tervetuloa mukaan joukkoomme!

Hyvän työporukan lisäksi meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, lounas- ja virkistysetu, terveysraha, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä joustavat etätyö- ja työaikajärjestelyt. Lisätietoa saa ja kannattaa kysyä 😊  

Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveesi viimeistään maanantaina 26.9.2022 verkkolomakkeella https://q.surveypal.com/HakulomakeLoimu. Haastattelut järjestetään toimistollamme Helsingissä perjantaina 7.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestötiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (johanna.hristov@loimu.fi, puh. 09 62268 552).

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimuun kuuluu yli 16 000 jäsentä, joista yli 4000 on opiskelijajäseniä.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)