Loimun juhlavuoden iltajuhla 19.11. – olet tervetullut!

Tervetuloa iltajuhlaan!

Kutsumme kaikki jäsenet juhlimaan viisivuotiasta Loimua lauantaina 19.11.2022 Vanhalle ylioppilastalolle Helsinkiin.

Luvassa lyömätön yhdistelmä kiinnostavaa ohjelmaa hyvässä loimulaisessa seurassa. Illan aikana nostamme maljan Loimulle sekä nautimme kolmen ruokalajin illallisen. Illallisen lomassa on tarjolla laadukasta ohjelmaa ja juhla päättyy tietysti livebändiin ja tanssiin.

Ilmoittautuminen vuosijuhliin päättyy torstaina 27.10.2022. Mukaan mahtuu 300 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Lue lisää ja varmista paikkasi Loimun ensimmäisissä vuosijuhlissa!

Loimu on nyt viisivuotias ammattiliitto

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu syntyi tammikuussa 2017, kun Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyivät. Loimun alkutaival on ollut menestyksekäs niin toiminnan kehittämisen kuin jäsenkasvunkin osalta. Tätä on syytä juhlia!

Juhlavuonna Loimu tulee lähelle kampuksilla, paikallisissa jäsentilaisuuksissa, jäsenyhdistysten tilaisuuksissa, sidosryhmätilaisuuksissa ja monin muin tavoin. Juhlavuosi huipentuu iltajuhlaan Helsingissä 19.11.2022. Iltajuhlaan ovat kutsuttuja kaikki jäsenet ja luottamushenkilöt.

Juhlavuoden tunnelmia pääset katsomaan juhlavuoden verkkosivulta. Loimun somekanavilla voit seurata juhlavuoden sisältöjä ja osallistua juhlavuoteen omalla julkaisullasi #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)