Näin palvelemme sinua vuodenvaihteessa

Puhelinvaihteemme on suljettu 23.12.2022 – 8.1.2023.

Jäsenasioiden puhelinpalvelu on suljettu 23.12.2022 – 8.1.2023. Tavoitat meidät jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa sähköpostitse jasenasiat (at) loimu.fi.

Työ- ja virkasuhdeasioissa tavoittaa Lakiluurista päivystävän asiantuntijan tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150 sekä sähköpostitse edunvalvonta (at) loimu.fi. Soittopyynnön Lakiluurin päivystävälle asiantuntijalle voi jättää sähköpostilla. Mikäli haluat lähettää esimerkiksi työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään verkkosivujemme yhteydenottolomaketta (suojattu yhteys).

Urapalvelut palvelee ajanvarauksella työnhaku- ja ura-asioissa 19. – 22.12.2022 ja 2. – 4.1.2023. Uraportaali ja tallennekirjasto, työnhaun verkkovalmennukset sekä Palkkanosturi on käytössäsi koko loma-ajan. Huomaathan, että Uraportaali, tallennekirjasto ja Palkkanosturi vaativat kirjautumisen. Myös osaan verkkovalmennuksista vaaditaan kirjautuminen. Katso lisätietoa: Jäsensivuille kirjautuminen.

Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät Yhteystiedot-verkkosivulta.

Hyvää joulua!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)