Olemme tehneet lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työhön

Tänä jouluna tuemme Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä.

Tekemämme 500 euron joululahjoituksen turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Suomessa yli 110 000 lasta elää vähävaraisissa perheissä. Tänä jouluna heidän tilanteensa on erityisen vaikea. Koronan takia monet perheet ovat kohdanneet lomautuksia ja työttömyyttä, ja nyt hintojen nousu ajaa heitä entistä syvempään ahdinkoon. 

Sen sijaan, että lähettäisimme joulukortteja yhteistyökumppaneillemme, olemme Loimussa lahjoittaneet joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen – tänä vuonna lahjoitamme Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työhön.

Toivotamme lämmintä joulumieltä kaikille jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa ohjaa kansallisen lainsäädännön lisäksi YK:n lapsen oikeuksien yleissopimus, jonka keskeiset periaatteet ovat järjestön arvopohja.

Lue lisää Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksen 2022 kotimaan työstä ja anna halutessasi oma lahjoituksesi!

Lue lisää YK:n lapsen oikeuksista.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)