Merli Juustila Loimun uusi 2. varapuheenjohtaja

Loimun hallitus on kokouksessaan 16.1. valinnut keskuudestaan varapuheenjohtajat vuodelle 2023. Niko Ekholm jatkaa 1. varapuheenjohtajana, 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Merli Juustila.

Merli Juustila on Kumpulasta valmistunut aerosolifyysikko, joka toimii tällä hetkellä CabonLink Oy:n toimitusjohtajana. Ammattiliittotoimintaan Merli lähti mukaan jo opiskelijana, ja työskenteli aikoinaan yhdessä Loimun edeltäjäliitoista, Ympäristöasiantuntijoiden Keskusliitto YKL:ssä opiskelija-asiainhoitajana. Työura vei liiton jälkeen yliopistolle, jonka jälkeen Loimun valtuusto- ja hallitustehtävät kutsuivat. Merli on opettanut useita vuosia Kumpulassa työelämäopintoja ja kouluttanut lukuisia ihmisiä esimerkiksi LinkedInin käytöstä, oman osaamisen tunnistamisesta sekä kommunikaatiotavoista yhdistystoiminnassa. Merlin vapaa-aika kuluu kahden lapsen ja roolipeliharrastuksen parissa. 

Loimun hallituksen puheenjohtaja on Jouni Vainio 2022 – 2023.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)