Oletko ehdokkaana eduskuntavaaleissa?

Jos olet ehdolla vaaleissa, täytä tämän sivun lomakelinkistä tietosi, niin pääset mukaan loimulaisten ehdokkaiden esittelysivulle.

Loimu haluaa tukea jäsentensä asiantuntemuksen ja osaamisen mahdollisimman laajaa hyödyntämistä yhteiskunnassa tarjoamalla jäsenviestintäkanavissaan maksutonta näkyvyyttä vaaleissa. Ehdokastiedot julkaistaan Loimun verkkosivuilla 10.3. ja linkkiä sivulle jaetaan sähköisellä jäsenkirjeellä ja sosiaalisen median kanavissa. Jos olet itse ehdokkaana, täytä tietosi mieluiten viimeistään 5.3.!

Lomakkeille täytetyt ehdokastiedot siirretään automaattisesti verkkopalveluntarjoajalle 6.3. ja 20.3. Tällä välillä tietoja ei siirretä, eikä 20.3. jälkeen enää ole mahdollista jättää ehdokastietojaan.

Jos olet puolueen ehdokkaana, täytä lomake tästä linkistä https://q.surveypal.com/Loimulaiset-ehdokkaat-eduskuntavaaleissa-2023

Jos olet valitsijayhdistyksen ehdokkaana, täytä lomake tästä linkistä https://q.surveypal.com/Loimulaiset-ehdokkaat-eduskuntavaaleissa-2023–valitsijayhdistys

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)