Inspiroidu kevään koulutuksista!

Hyvinvointi ja työelämätaidot

Kiinnostaako sinua saada varmuutta työelämän vuorovaikutustilanteisiin, sisäinen motivaatio ja innostus, itsensä johtaminen hybridi- ja etätyössä? Katso lisää ja tule mukaan!


Työnhaku

Haluatko ymmärtää työnhakijana työnantajan näkökulmaa, sanoittaa onnistuneesti osaamistaja kohdentaa sitä työnantajille? Poimi Duunitorin vinkit piilotyöpaikkojen tunnistamiseen! Lisäksi työnhakijoiden viikoittain starttaavat vertaisryhmät auttavat loimulaisia työnhakijoita. Lue lisää ja tule mukaan!


Ura ja työelämä

Loimu tukee loppuvaiheen opiskelijoita ja vastavalmistuneita Valmiina työelämään -verkkovalmennuksella. Selätä urajumit ja toteuta muutos urallasi tai aseta uratavoitteet ja tee ammatillinen suunnitelma – urapalveluiden koulutukset auttavat sinua! Lue lisää ja tule mukaan!


Lisätietoa:

  • Urapalvelut

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)