Metsäkeskuksen työehtosopimuksesta neuvottelutulos

Palkansaajaliitot (Loimu, Meto ja Jyty) ja Palvelualojen työnantajaliitto Palta saavuttivat perjantaina 17.3.2023 neuvottelutuloksen Suomen metsäkeskuksen uudeksi työehtosopimukseksi.

Työehtosopimus noudattelee palkkaratkaisultaan työmarkkinoiden yleistä linjaa. Neuvottelutulos syntyi useamman neuvottelutapaamisen jälkeen, kun saatiin ratkaistua vanhempainvapaisiin liittyvät kysymykset.

Neuvottelutulos käsitellään nyt kunkin sopijaosapuolen hallinnossa, ml. Loimun hallitus. Uuden työehtosopimuksen sisältö on julkinen vasta sen jälkeen, kun kaikki sopijaosapuolet ovat sen hyväksyneet. Loimu tiedottaa sopimuksesta tarkemmin viikon 12 jälkeen, jolloin hallinnot ovat käsitelleet asian.

Lisätietoja:     

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)