Uusi jäsenetusi: koulutuksia Eduhouselta projektinhallintaan ja visualisointiin sekä tietokantoihin ja ohjelmointiin

Loimun koulutustarjontaa on entisestään laajennettu ammatillisen kehittymisen puolella. Eduhousen kaksi koulutusmoduulia avautuvat vapaasti jäsentemme käyttöön syys-joulukuun ajaksi.

Loimun jäsenet pääsevät tutustumaan syyskuusta joulukuuhun 2023 sekä Projektinhallinta ja visualisointi -koulutuksiin että Tietokannat ja ohjelmointi -koulutuksiin.

– Projektinhallintakoulutuksissa meillä on ollut tarjolla useamman vuoden ajan pidempi verkkovalmennus, ja sen yhteydessä on tullut toiveita saada myös lyhyempiä koulutuksia aiheesta. Lisäksi monissa loimulaisten työtehtävissä on hyötyä datan käyttömahdollisuuksien ymmärryksestä ja ohjelmointiosaamisesta. Haluamme näillä Eduhousen koulutuksilla vastata meille tulleeseen kysyntään ja kokeilla samalla uutta palveluntuottajaa, toteaa Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen.

Loimun jäsenet pääsevät syys-joulukuun ajan veloituksetta Eduhousen Projektinhallinta ja visualisointi -koulutuksiin että Tietokannat ja ohjelmointi -koulutuksiin, joten pelkästään tämän uuden jäsenedun rahallinen hyöty yhdelle henkilölle voi helposti nousta yli tuhanteen euroon.

– Kannustan kaikkia jäseniä ottamaan hyödyn irti mahdollisuudesta. Meillä Loimussa jäsenmaksulle saa todellakin hyvää vastinetta, kun pelkästään Eduhouselta tarjolla on lähes 20 eri koulutusta. Otamme urapalveluissa kiitollisina vastaan palautetta tästä kokeilusta ja toki muustakin koulutustarjonnastamme, toivoo Liikkanen.

Loimun jäsenille tarjolla olevat koulutukset ilmoittautumisohjeineen löytyvät Tapahtumat ja koulutukset -verkkosivulta.

Olet lämpimästi tervetullut hyödyntämään uutta jäsenetuasi ja kehittämään osaamistasi!

Lisätietoja:

  • Urapalvelut

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)