Katso webinaaritallenne: Hallitus heikentää työntekijän asemaa – mitä Loimu tekee?

Suomen hallituksen suunnitelmissa on helpottaa irtisanomista, sallia vuoden määräaikaiset työsopimukset ilman erityistä perustetta, lakkauttaa aikuiskoulutustuki, tehdä ensimmäisestä sairauspäivästä palkaton sekä paljon muuta. Työntekijän kannalta kyseessä on lukuisia heikennyksiä ilman, että vastineeksi saadaan mitään tasapainottavaa.

Toisaalta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan on luvassa runsaasti lisää rahaa, monessa tapauksessa loimulaisille aloille kohdentuen. Ympäristönsuojelussa ja luonnonvarojen hoidossa on hyviä kirjauksia, mutta toistaiseksi rahat vaikuttavat vielä puuttuvan.

24.10. pidetyssä webinaarissa käytiin läpi Suomen hallituksen hallitusohjelman loimulaisiin vaikuttavia kohtia ja kerrottiin, mitä Loimu tekee vaikuttaakseen maan politiikkaan.  Tilaisuuden vetäjänä toimi Loimun yhteiskuntasuhdepäällikkö Aaro Riitakorpi, mukana linjoilla olivat myös toiminnanjohtaja Mikko Salo ja neuvottelupäällikkö Jukka Sippola.

Tallenteen webinaarista löydät kirjautumalla Loimun verkkosivujen jäsensivuille ja navigoimalla edelleen tallennekirjastoon. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi. Se löytyy muun muassa jäsenkirjeen yläosasta. Esimerkiksi jäsenkirje lähetetään antamaasi sähköpostisoitteeseen. Näin kirjaudut jäsensivuille päivittämään tietosi.

Samasta osoitteesta löydät paljon muitakin tallenteita, ja se on käytössäsi silloin kun sinä haluat. Kouluttaudu, opi ja oivalla – Loimun tallennekirjasto on suunniteltu kehittämään osaamistasi ja hyvinvointiasi työelämässä. 

Kirjaudu jäsensivuille

Katso ohjeet: Jäsensivuille kirjautuminen

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)