Näin palvelemme sinua vuodenvaihteessa 

Jäsenasioiden puhelinpalvelu on suljettu 27.12.2023 – 4.1.2024. Tavoitat meidät jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa OmaLoimun kautta.

Työ- ja virkasuhdeasioissa tavoittaa päivystävän asiantuntijan Lakiluurista tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150 sekä ottamalla yhteyttä OmaLoimun kautta. Mikäli haluat lähettää esimerkiksi työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään OmaLoimua.

Urapalvelut palvelee ajanvarauksella työnhaku- ja ura-asioissa joulukuussa 21.12.2023 asti ja 8.1.2024 alkaen. Uraportaali ja tallennekirjastotyönhaun verkkovalmennukset sekä Palkkanosturi on käytössäsi koko loma-ajan. Huomaathan, että Uraportaali, tallennekirjasto ja Palkkanosturi vaativat kirjautumisen. Myös osaan verkkovalmennuksista vaaditaan kirjautuminen. Katso lisätietoa: Jäsensivuille kirjautuminen.

Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät Yhteystiedot-verkkosivulta.

Hyvää joulua! 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)