Uudistuksia jäsenmaksulaskutuksessa 

Uusi jäsenrekisterimme on edelleen kehitystyön alla ja tammikuun e-laskut on lähetetty jäsenten verkkopankkeihin 17.1.2024. Voit halutessasi maksaa kerralla koko vuoden jäsenmaksun muuttamalla maksuvaiheessa laskun summan.

E-laskulla maksavien laskutukseen on tehty muutoksia. Jatkossa Opiskelija-tason jäsenten (24 eur / v.) sekä senioreiden (36 eur / v.) jäsenmaksut laskutetaan yhdessä erässä tammikuussa.

Vuoden 2024 paperiset jäsenmaksulaskut postitetaan viikolla 5. Saamme ajantasaiset osoitetiedot suoraan Postin osoitetietopalvelusta, jollet ole kieltänyt Postia luovuttamasta tietoja. Jäsenmaksu on jaettu automaattisesti neljään erään ja voit maksaa haluamasi määrän eriä, kunhan käytät laskussa olevaa henkilökohtaista vuoden 2024 maksuille tarkoitettua viitettäsi. 

Täysjäsenten jäsenmaksualennuksiin on tullut 1.1.2024 lähtien muutoksia. Ajantasaiset alennusryhmät löytyvät verkkosivuiltamme.

Jäsenmaksualennusta voit hakea OmaLoimun kautta. Alennusta myönnetään takautuvasti enintään kuluvalta kuluvalta kuukaudelta ja kuudelta sitä edeltävältä kuukaudelta. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)