Kuuluthan jo loimulaisten omaan LinkedIn-ryhmään? 

Verkostoidu muiden loimulaisten kanssa, tutustu Loimun asiantuntijoiden uraan ja työelämään liittyviin vinkkeihin ja ajankohtaisiin teemoihin!

LinkedIn-ryhmä on perustettu tukemaan Loimun jäsenten ammatillista verkostoitumista ja ammatti-identiteetin rakentamista. Jaamme ryhmässä tietoa työpaikoista, ammatillisesta kehittymisestä, uramahdollisuuksista ja jäsentemme työelämään liittyvistä asioista.

Yksityinen ryhmä on tarkoitettu vain Loimun jäsenille. Huomaathan, että kaikki ryhmään kuuluvat näkevät keitä muita ryhmän jäseninä on. 

Jos haluat liittyä ryhmään, lähetä liittymispyyntö LinkedIn-palvelussa. Liittymispyynnöt käsitellään yleensä 1-3 päivän kuluessa. Katso tarvittaessa lisää LinkedIn-tukisivulta. 

Ryhmässä on mahdollista julkaista myös työpaikkailmoitus. Voit jakaa itse työpaikkailmoituksen ryhmälle tekemällä oman julkaisun. Vaihtoehtoisesti voit lähettää julkaistavan työpaikkailmoituksen linkin osoitteeseen urapalvelut at loimu.fi

Katso lisää: Loimulaiset,jäsenten oma LinkedIn-ryhmä; linkki ryhmään avautuu vain, jos olet kirjautunut LinkedIn-palveluun ja saanut pääsyn ryhmään. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)