Jäsenasiat

Jäsenpalvelut

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry tarjoaa jäsenilleen kattavat ja kilpailukykyiset jäsenpalvelut.  Teemme säännöllisesti kyselyitä jäsenkunnallemme, ja tulosten pohjalta kehitämme jäsenpalvelujamme ja -etujamme jatkuvasti.

Jäsenpalveluvalikoimassamme on pyritty ottamaan huomioon eri jäsenryhmien tarpeet ja toiveet iän, elämäntilanteen ja työuran kannalta. Tarjoamme lukuisia rahanarvoisia palveluja ja etuja.

Neuvoja juuri sinulle

Ydintoimintojamme edunvalvontaa ja työsuhdeneuvontaa on palvelujen kysynnän kasvaessa vahvistettu. Jokaisella työnantajasektorilla - yksityinen, yliopisto, valtio, kunta - on oma asiamiehensä.

Me Loimussa tunnemme luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden työmarkkinat, työllisyystilanteen ja työpaikat. Saat liiton asiamiehiltä henkilökohtaista neuvontaa ja apua työpaikan ongelmatilanteissa.

Uran tueksi koulutusta

Koulutustilaisuuksien järjestämisessä pyrimme mahdollisimman kattavaan kokonaisuuteen niin, että se tukee jäsenten uran alkuvaihetta ja kehitystä.

Koulutustilaisuuksistamme saat tietoa, neuvoja ja välineitä työnhakuun ja oman urakehityksen hallintaan. 

Tutkittua tietoa jäsenistön tilanteesta

Tarjoamme jäsenkunnallemme paljon sellaista tietoa, jota ei saa muualta. Toteutamme säännöllisesti mm. jäsenten palkkausta ja työsuhteen ehtoja kartoittavan työmarkkinakyselyn, vastavalmistuneiden sijoittumiskyselyn sekä opiskelijoiden kesätyökyselyn.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu