Loimun Työelämäviikon arvonnan säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestää Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry.

Osallistuminen arvontaan

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi kuitenkaan osallistua Loimun työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Loimun julkaisuja seuraavissa sosiaalisen median kanavissa:

Facebook:
– Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry
– Loimun opiskelijat

Instagram:
– Loimun opiskelijat

Osallistumisaika on 8.2.-13.2.2022. Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme (3)
50 € arvoista Superlahjakorttia, yksi jokaisessa em. kanavassa kommentoineiden henkilöiden kesken.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Loimu maksaa arpajaisveron. Facebook, Instagram tai palkintoyritys ei ole osallinen arvonnassa.

Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

Arvonta suoritetaan viimeistään 21.2.2022. Voitosta ilmoitetaan voittajille yksityisviestillä samaisessa kanavassa, kuin osallistuminen on tapahtunut. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

Muut arvonnan säännöt

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.


Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.