Ulosmarssit 6.2.2024

Akava toteuttaa tiistaina 6.2. poliittisen mielenilmauksen yhdessä jäsenliittojensa kanssa maan hallituksen työelämäheikennysten vastustamiseksi. Myös Loimu on mukana mielenilmauksissa, ja kehottaa kaikkia työsuhteisia jäseniään ja opiskelijoita osallistumaan mielenilmaukseen (virkasuhteiset eivät osallistu). Lue tästä, miksi toteutamme ulosmarssit.

Mielenilmaukset toteutetaan ulosmarsseina työpaikoilta klo 14 – 16

Lähetämme tarkempaa tietoa ja ohjeita osallistumisesta sähköpostilla niillä paikkakunnilla asuville, joilla ulosmarssit järjestetään.

Ulosmarssien yhteydessä järjestetään Paremman työelämän puolesta -tilaisuudet

Akava ja Akavan opiskelijat järjestävät Toivoa tulevaisuuden työelämään – nuorten ääni kuuluvaksi -tilaisuuden Vanhalla ylioppilastalolla 6.2. kello 17.00. Tilaisuuden ohjelmassa on eduskuntapuolueiden edustajien paneelikeskustelu nuorille aikuisille tärkeistä teemoista, tarjoilua sekä livemusiikkia, esiintyjänä Pehmoaino.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistat paikkasi ilmoittautumalla ajoissa.

Jotkut akavalaiset liitot järjestävät omia ulosmarssejaan sellaisilla työpaikoilla, joilla niilä on paljon jäseniä. Loimulaiset voivat halutessaan osallistua myös muiden akavalaisten liittojen järjestämiin ulosmarsseihin.

Mistä on kysymys? Ketä ulosmarssi koskee? Voiko työnantaja kieltää osallistumisen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastaukset täältä