Miten urapalvelut tukee työnhaussa?

Työnhaku käy täydestä työstä. Me autamme sinua pääsemään eteenpäin työnhaun eri vaiheissa aina osaamisen sanoittamisesta palkkakeskusteluihin. Palvelumme ovat maksuttomia ja tarkoitettuja Loimun jäsenille. Tutustu työnhaun palveluihimme alla olevista otsikoista.

Verkkovalmennukset

Jäsenenä käytössäsi on Loimun verkkovalmennukset, joiden avulla voit vahvistaa työnhakutaitojasi. Valmennukset ovat sinulle maksuttomia, osa on itsenäisesti tehtäviä ja osa ohjattua. Päivitämme tarjontaamme jatkuvasti.

 

Loimun verkkovalmennus

Koulutukset ja tallennekirjasto työnhaun tukena

Kuinka tehdä hyvä CV, työhakemus, hissipuhe tai LinkedIn-profiili? Laaja koulutustarjontamme on räätälöity työnhakusi tueksi.

Suuntaamme aiheita työnhakijoille, urasiirtymää tekeville (esimerkiksi tohtoroitumisen jälkeen), esimieheksi ryhtyville tai haluaville sekä yrittäjyyttä harkitseville. Lisäksi teemoihimme kuuluvat palkka-asiat ja työhyvinvointi.

Teemme videotallenteet suurimmasta osasta koulutuksiamme. Löydät tallenteet Loimun intranetin koulutusmateriaalit-osiosta.

Kirjaudu intraan omilla jäsentunnuksillasi. Tallennekirjastosta löytyvä materiaali on käytössäsi 24/7.

Tallennekirjasto Loimu

Palkkanosturi palkan arviointiin

Testaa omaa palkkatasoasi suhteessa muihin palkkanosturilla. Palkkanosturiin pääset, kun kirjaudut jäsensivujen puolelle omalla jäsennumerolla tai jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella. Mikäli sinulla ei ole salasanaa tiedossa, voit tilata salasanan aktivointikoodin kirjautumisen yhteydessä.

 

Loimun Palkkanosturi jäsenille, näkymä mobiilissa.

Palkkaneuvonta

Selvitä sopiva palkkataso aina uutta työtä hakiessasi. Autamme sinua pyytämään osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa palkkaa ennen kuin solmit työsopimuksen. Omien tutkimustemme sekä käytössä olevan muun tilastotiedon avulla pystymme neuvomaan palkkauksessa ja sen kehittymisessä jäseniämme eri työtehtävissä.

Lisätietoa palkkasuosituksista voit kysyä Loimun palkkaneuvonnasta varaamalla ajan sparraukseen.

Palkka palkkatoive palkkaus palkkataso

Kielenhuolto englanninkielisiin dokumentteihin

Voit saada englanninkielisiin työhakemuksiin ja CV:hen kielenhuoltoon ja esimerkiksi tekstin tyyliin liittyviä kommentteja. Englanninkieliset kielenhuollon kommentit antaa Kevin Gardner, jolla on ammattiyhdistystausta Englannista, ja joka on toiminut jo vuosia englannin opettajana Suomessa.

Lähetä sähköposti osoitteeseen urapalvelut(at)loimu.fi. Tietoturvan varmistamiseksi, lähetä työnhakuasiakirjat salatulla sähköpostilla. Nimeä dokumentit omalla nimelläsi ja lähetä ne otsikolla CV comments in English osoitteeseen https://www.securemail.fi.

Lähetä dokumentit mieluiten word-muotoisina, joihin sähköisten kommenttien tekeminen on mahdollista. Lisää myös linkki ilmoitukseen, johon hakemuksesi ja CV:si vastaa

Henkilökohtainen työnhakuvalmennus

Pohditko osaamisen tunnistamista, erottuvan työhakemuksen tekemistä tai tuottaako CV päänvaivaa? Tarvitsetko apua Linkedin-profiilin optimointiin, piilotyöpaikkojen löytämiseen tai työnhakumetodeiden päivittämiseen?

Valmennukseen sisältyy tilanteestasi riippuen 1-3 keskustelua, johon voi liittyä myös erilaisia välitehtäviä. Ohjaus toteutetaan videopuhelimen tai puhelimen välityksellä.

Tutustu alta tarkemmin palveluihimme ja varaa aika ajanvarauskalenteristamme.

Aivan mahtavaa palvelua! Todella nopeasti ja spesifisti syvennyttiin ongelmaani. 11/10 suosittelen.

Anonyymi palaute