Naismetsänhoitajat

Edistämme tasa-arvoa työmarkkinoilla, verkostoidumme ja virkistymme yhdessä niin uratapahtumien kuin myös kulttuurin, liikunnan ja hyvän ruoan parissa.

Yhdistyksemme edistää tasa-arvoa työmarkkinoilla

• Toimimme yhdessä Loimu ry:n kanssa konkreettisesti tasa-arvon edistämiseksi.
  • Järjestämme vuosittain erilaisia tilaisuuksia, kuten uratapahtumia ja työelämäluentoja..

Toimintamme on aktiivista

• Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia tutustua toisiinsa ja virkistyä yhdessä.
  • Kokoonnumme vuoden alussa yhdistyksen vuosikokoukseen.
  • Pikkujouluja vietämme marras–joulukuussa ruoan, juoman ja hyvän seuran parissa.
  • Virkistymme erilaisten tapahtumien äärellä, kuten metsäretkillä ja kulttuuritapahtumissa.

Verkosto – olennainen asia työssä

Yhdistyksemme jäseniksi ovat lämpimästi tervetulleita luonnontieteellisen, ympäristötieteellisen tai metsätieteellisen korkeakoulututkinnon suorittaneet henkilöt, alan korkeakoulututkintoa opiskelevat ja muut metsäalalla toimivat korkeakoulutetut. Naismetsänhoitajat ry:hyn liittymällä vahvistat naisten vaikutusmahdollisuuksia Loimu ry:ssä. Näin voimme edistää tasa-arvoa työmarkkinoilla.