Pidä yhteystietosi ajan tasalla – saat jäsenyydestäsi parhaan hyödyn

Näin tarkistat ja päivität tietosi

  • Kirjaudu jäsensivuille omalla jäsennumerollasi tai jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteellasi. Jäsennumerosi löydät jäsenkirjeen alusta. Jäsenkirje lähetään rekisterissä olevaan sähköpostiisi.
  • Jos olet unohtanut salasanasi tai tunnuksesi, katso ohjeet uuden salasanan tilaamiseen täältä. 
  • Jäsensivuilla voit selata omia tietoja sekä päivittää perustietojasi klikkaamalla sivun yläreunassa näkyvää nimeäsi tai siirtymällä suoraan tietojen tarkasteluun.Onko sinulla kysyttävää jäsenyydestä tai jäsenmaksuista?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä jäsenpalveluihin.

  • Jäsenpalvelut

    Puhelinpalvelu ma – to klo 10 – 12

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)