Olemme työnhakijoiden tukena

Loimun urapalvelut auttaa sinua löytämään oman urapolkusi, neuvottelemaan palkastasi ja menestymään työnhaussa. Käytössäsi on laaja koulutustarjonta, mediakirjasto, palkkanosturi ja henkilökohtaiset valmennuspalvelut.

CV:n ja hakemuksen sparraus

Kolmen askeleen CV-valmennus ja Timanttinen työhakemus -verkkovalmennukset auttavat sinut alkuun työnhakudokumenttien kehittämisessä. Voit varata sen jälkeen myös henkilökohtaisen sparrausajan urapalveluihin www.loimu.fi/ajanvaraus   

Webinaarit ja vertaisryhmät

Momentum-hanke tarjoaa työnhakukoulutuksia, valmennusta ja sparrausryhmiä Pohjois-Suomen alueella. Momentumin webinaareihin voi tulla mukaan myös ympäri Suomen. Uratehdas järjestää työnhakukoulutuksia Pirkanmaan työnhakijoille.

Tallennekirjastot ja videot

Haluatko kerätä nopeasti tärpit LinkedIniin tai työhaastatteluun? Tutustu työnhaun teemoja käsitteleviin tallenteisiin Tallennekirjastossa ja uraportaalissa.

Lisätiedot:

  • Urapalvelut

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)