Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Jyväskylässä

Juhlavuoden jäsentilaisuudessa 20. huhtikuuta oli kolmisenkymmentä loimulaista.

Juhlavuoden jäsentilaisuudessa kuultiin ajankohtaisia Loimun kuulumisia, tavattiin muita Keski-Suomen loimulaisia ja Loimun henkilökuntaa. Jäsenyhdistyksistä ovat esittelemässä toimintaansa Keski-Suomen metsänhoitajat ja Ympäristöterveyden Loimu.  Lisäksi saatiin tutustua Danske Bankin ja Turvan tarjoamiin jäsenetuihin. Illan lopuksi nautittiin tarjoiluista ja verkostoiduttiin rennoissa tunnelmissa.

Loimun juhlatulien tunnelmia Jyväskylässä
Loimun juhlatulet Jyväskylässä

Loimun juhlatulet syttyvät tänä vuonna vielä Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Oulussa. Katso lisää juhlavuoden omalta loimu.fi/juhlavuosi-sivulta ja ilmoittaudu samalla sinulle sopivimpaan juhlavuoden jäsentilaisuuteen – olet lämpimästi tervetullut mukaan! Juhlavuoden muut tilaisuudet löydät myös tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme

Juhlavuoteen liittyvät julkaisut Loimun somekanavilla löydät ja voit jakaa #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Kuvat: Elli Suonpää

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)