Luovumme jäsenmaksujen työnantajaperinnästä

Olemme uudistamassa jäsenrekisteriä ja uudistuksen yhteydessä luovumme jäsenmaksun työnantajaperinnästä. Samalla tuomme jäsenistölle valittavaksi uusia maksutapoja.

Työnantajaperintä on pitkään ollut toimiva jäsenmaksutapa, mutta sen piirissä olevien jäsenten määrä on laskenut jatkuvasti. Maaliskuussa 2022 työnantajaperintää jäsenmaksutapana käytti vain 5 % Loimun jäsenistä.

Aiemmin työnantajaperinnässä olleet jäsenet voivat jatkossa maksaa jäsenmaksunsa oman valintansa mukaan joko e-laskulla tai paperilaskulla. Suosittelemme e-laskua, joka on helppo ja ympäristöystävällinen maksutapa sekä mukautuu jäsenmaksussa tapahtuviin muutoksiin.

Tilaa e-laskuehdotus

Olemme tehneet e-laskun käyttöönoton mahdollisimman helpoksi. Nyt voit tilata itsellesi e-laskuehdotuksen jäsenpalvelustamme. Voit myös kirjautua jäsensivuille ja siirtyä siellä ”Omat tiedot” -kohdan alle, josta löytyy ”Tilaa e-lasku”.

Palvelupolku verkossa:
www.loimu.fi > Jäsensivut (kirjaudu omilla tunnuksillasi)
> Klikkaa nimesi alta kohtaa Omat tiedot
> Valitse avautuvasta näkymästä Tilaa e-lasku, päivitä tietosi ja klikkaa Tilaa-painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää e-laskuun siirtymisestä tai muusta jäsenmaksulaskutukseen liittyvästä, olethan yhteydessä jäsenpalveluumme jasenasiat at loimu.fi ja 09 6226 8510 (ma – to klo 9 – 12 toukokuun loppuun, kesä-elokuun palveluajat kannattaa tarkistaa Yhteystiedot-sivulta).

Lisätietoa verkkosivultamme.

Kun olet tilannut itsellesi e-laskuehdotuksen, muistathan ilmoittaa myös palkanlaskijallesi, että haluat päättää työnantajaperinnän kuluvan kuukauden loppuun.

Lahjoitamme jokaisesta vuoden 2022 aikana tehdystä uudesta e-laskutilauksesta viisi euroa 4H:n Taimiteko-hankkeelle, jossa työllistetään nuoria metsänistutukseen. Lisäksi tämän vuoden lopussa kaikkien e-laskulla jäsenmaksunsa maksavien kesken arvotaan 20 kappaletta 50 euron suuruisia SuperLahjakortteja.

Jos jatkat työnantajaperinnässä 31.12.2022 saakka, etkä ole tilannut itsellesi e-laskua, tulet saamaan vuoden 2023 jäsenmaksulaskusi automaattisesti paperilaskuna vuoden 2023 tammikuun lopussa.

Lue lisää: Jäsenmaksu e-laskuna

Lisätiedot:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)