Mitä poliitikot vastasivat loimulaisille?

Katso tallenne Loimun 8.2. järjestämästä eduskuntavaalipaneelista. Miten päättäjät rakentavat kestävämpää tulevaisuutta Suomelle? Panelistit vastasivat Loimun jäsenten lähettämiin kysymyksiin.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Panelisteina ministerit Tuula Haatainen (sd.) ja Antti Kurvinen (kesk.), kansanedustajat Saara-Sofia Sirén (kok.), Tiina Elo (vihr.), Harry Harkimo (liik.), Petri Huru (ps.), Veronica Honkasalo (vas.), Anders Portin (r.) sekä poliittinen asiantuntija Tapio Luoma-aho (kd.).

Paneelissa kuultiin asiantuntijoiden alustukset mm. osaamisesta, koulutuksesta sekä bio- ja kiertotaloudesta. Puheenvuoron pitivät Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren, matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan dekaani Sasu Tarkoma Helsingin yliopistosta ja Luonnonvarakeskus Luken pääjohtaja Johanna Buchert. Tilaisuuden juonsi toimittaja Laura Ruohola.

Lue lisää:

Verkkolehden uutinen: Eduskuntavaalit 2023 – Loimun kärkitavoitteet

Verkkosivujen uutinen: Loimun vaalipaneeli alkaa pian – tule kuuntelemaan, miten päättäjät rakentavat kestävämpää tulevaisuutta Suomelle!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)