Palveluaikamme muuttuvat kesä-elokuun ajaksi

Jäsenpalvelut (jäsenyys- ja jäsenmaksuasiat), p. 09 62268 510 on avoinna kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 12. Heinäkuussa jäsenasioiden puhelinpalvelu on suljettu.

Työ- ja virkasuhdeasioissa tavoittaa Lakiluurista päivystävän asiantuntijan tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150 sekä sähköpostitse edunvalvonta (at) loimu.fi. Soittopyynnön Lakiluurin päivystävälle asiantuntijalle voi jättää sähköpostilla. Mikäli haluat lähettää esimerkiksi työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään verkkosivujemme yhteydenottolomaketta (suojattu yhteys).

Urapalvelut ovat käytettävissäsi koko kesän ajan verkossa. Voit osallistua omatoimisesti verkkovalmennuksiimme: Taitava Tiimi, Timanttinen työhakemus, Kolmen askeleen CV-valmennus, LinkedIn loimuamaan. Webinaaritallenteet ja videovinkit löytyvät Loimun Tallennekirjastosta sekä uraportaalistamme. Linkit vaativat kirjautumisen jäsennumerolla. Työnhakijoita palvelee Loimun avoimet työpaikat -sivu ja Palkkanosturilla (kirjaudu jäsennumerolla) saat vertailutietoa palkkapyynnön muotoiluun. Henkilökohtainen ura- ja työnhakuvalmennus, työhyvinvointiohjaus, yrittäjyyssparraus sekä palkkaneuvonta ovat kiinni lähes koko heinäkuun. 

Loimun puhelinvaihde on avoinna kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 14, vaihde 09 6226 850. Heinäkuun toimisto on suljettu.

Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät Yhteystiedot-sivulta.

Hyvää kesää -toivotus luontokuvalla

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)