Näin varmistat, että saat jäsenkirjeen! 

Lähetämme jäsenille sähköpostitse tietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista.

Saat meiltä uutiskirjeitä, joissa kerromme ajankohtaista alasi edunvalvonnasta, työmarkkinatilanteesta ja jäseneduista. 

Onhan uusi koulutusteemainen jäsenkirjeemme tavoittanut sinut? Viimeisin kirje ilmestyi to 21.3.  

Kerromme koulutustarjonnasta Loimu kouluttaa -jäsenkirjeellä, joka ilmestyy kuukauden loppupuolella, 11 kertaa vuodessa.  Loimu tarjoaa sinulle joka kuukausi mittavan määrän koulutuksia, ota niistä hyöty irti!   

Varmista, että saat jäsenkirjeen jatkossakin! Mikäli jäsenkirje ei tule sinulle, varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla jäsentiedoissa. Tarkista myös, ettei jäsenkirje ohjaudu sähköpostiohjelman roskapostiin tai muuhun vastaavaan kansioon – tai jää kiinni esimerkiksi organisaation roskapostisuodattimeen. 

Lähetämme jäsenkirjeen siihen sähköpostiosoitteeseen, joka sinulla on jäsentiedoissasi.  OmaLoimussa voit selata omia tietoja sekä päivittää perustietojasi ”Omat tiedot” -kohdassa. Näin varmistat ajankohtaisten ja juuri sinulle kohdistettujen viestien perilletulon. 

Lue lisää: 

Jäsenkirje  

Ohje omien tietojen päivittämiseen 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)