Näin palvelemme kesä-elokuussa 

Palveluaikamme muuttuvat kesä-elokuun ajaksi. Löydät verkosta Loimun urapalvelut monipuolisesti koko kesän ajan.

Jäsenpalveluiden puhelinpäivystys numerossa (jäsenyys- ja jäsenmaksuasiat), p. 09 62268 510 on avoinna kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 12. Heinäkuussa jäsenasioiden puhelinpalvelu on suljettu. Tavoitat meidät OmaLoimun kautta koko kesän. Heinäkuussa vastauksissa saattaa olla normaalia pidempää viivettä. 

Työ- ja virkasuhdeasioissa tavoittaa Lakiluurista päivystävän asiantuntijan tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150. Ole yhteydessä Lakiluuri-puhelinpalveluun ensisijaisesti kiireellisissä asioissa. Mikäli haluat lähettää viestin, voit lähettää sen OmaLoimu -asiointipalvelun kautta. 

Urapalvelut ovat käytettävissäsi koko kesän ajan verkossa. Voit osallistua omatoimisesti verkkovalmennuksiimme: Tunne itsesi, Timanttinen työhakemus, Kolmen askeleen CV-valmennus ja LinkedIn loimuamaan. Webinaaritallenteet ja videovinkit löytyvät Loimun Tallennekirjastosta sekä uraportaalistamme. Linkit vaativat kirjautumisen jäsennumerolla. Työnhakijoita palvelee Loimun avoimet työpaikat -sivu ja Palkkanosturilla (kirjaudu jäsensivuille jäsennumerolla) saat vertailutietoa palkkapyynnön muotoiluun. Henkilökohtaiset valmennuspalvelut ovat kiinni 11.7.-2.8. Voit tarkastella vapaita aikoja ajanvarauskalenteristamme. 

Loimun puhelinvaihde 09 6226 850 on avoinna kesäkuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 14. Vaihde on suljettu ajalla 1.7. – 2.8. Vaihde avoinna elokuussa 5.-30.8. maanantaista torstaihin klo 10-14.  

Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät Yhteystiedot-sivulta. 

Hyvää kesää! 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)