Danske Banks placeringsförmåner

Var och en hittar ett enkelt sätt att placera beroende ens livssituation. Som medlem i förbundet får du alltid förmåner oavsett vilken bank du har – vare sig du är en självständig placerare, söker en färdig lösning eller önskar personlig rådgivning.

Som medlem i ett Akava-förbund placerar du enkelt och förmånligt

Var och en hittar ett enkelt sätt att placera beroende ens livssituation. Som medlem i förbundet får du alltid förmåner oavsett vilken bank du har – vare sig du är en självständig placerare, söker en färdig lösning eller önskar personlig rådgivning.

Börja öka din förmögenhet och välj den placeringsmetod som passar just dig

Pengar för inte automatiskt med sig lycka, men de ger en ekonomisk sinnesro och oavhängighet. Vi erbjuder dig redskap för att öka din förmögenhet – välj ditt eget sätt!

En enkel färdig lösning

Gör en placeringsplan via vår nättjänst så rekommenderar vi det lämpligaste fondalternativet utifrån planen. De placeringsfonder som ingår i tjänsten sköts av en fondförvaltare som placerar tillgångarna åt dig globalt via kostnadseffektiva ETF:er och indexfonder. Du kan börja placera med endast 10 euro i månaden. I tjänsten Kapitalförvaltning Online är det enkelt att börja placera oavsett summa eller tidigare erfarenhet av placering.

Självständig placerare

Du har tillgång till mångsidiga digitala verktyg samt heltäckande placeringsalternativ globalt med konkurrenskraftigt courtage. Tjänsten Trade Online är passar särskilt dig som placerar självständigt på egen hand.

Personlig rådgivning

Du har kanske redan samlat på dig förmögenhet och önskar diskutera lämpliga placeringsrådgivnings- och kapitalförvaltningstjänster med en expert. Boka ett möte för att utnyttja våra experters hjälp och råd vid placering.
Läs mer om alternativa sätt att placera på danskebank.fi/valmiinavaurastumaan.

Våra förmåner till förbundets medlemmar

  • Trade Online utan månadsavgifter. Du betalar först när du genomför åtgärder: då betalar du courtage för dina affärer. Förmånen gäller även aktiesparkontot.
  • 15 % rabatt på kapitalförvaltnings- och placeringsrådgivningstjänster.
  • Placerare får ett Danske-konto och nätbankskoder utan kostnad.
  • Flyttning av ett värdeandelskonto till Danske Bank 0 euro.
  • Företagare får ett avgiftsfritt kartläggningsmöte och stöd vid personliga juridiska ärenden.
  • Du betjänas av personer som har specialiserat sig just på dina ärenden.
  • Följ upp och sköt dina placeringar smidigt i mobilen.

Förmånerna gäller under villkoret att du har ett giltigt avtal för Danske Trade, Danske Placeringsrådgivning eller Danske Kapitalförvaltning. Om avtalet löper ut följs de vid var tid gällande avgifterna och avtalsvillkoren i prislistan. För övriga tjänster debiteras en avgift enligt den vid var tid gällande prislistan.

Kontakta oss: 0200 25880, Mon-Fri 8-20